Календар новин

«  Листопад 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Форма входу

Вітаю Вас Гість!

Пошук

Друзі сайту

Наше опитування

Новини яких регіонів Ви хотіли б бачити на порталі?
Всього відповідей: 53

Статистика

ЛІТ.еРа
Головна » 2007 » Листопад » 17 » Новий мультфільм сценариста відомих холлівудських прожектів "Мадаґаскар" і "Лісова братва" буде знято в Україні
Новий мультфільм сценариста відомих холлівудських прожектів "Мадаґаскар" і "Лісова братва" буде знято в Україні
15:24

Як повідомив сам Фролік на прес-конференції в п'ятницю, в Києві Українські продюсери анімаційної студії Umbrella Vision зацікавили  його темою свого прожекту, яка сподобалася йому, своїм ентузіазмом.
 Крім того, за його словами, на відміну від холлівудських студій тут у нього буде "більше можливостей зберегти авторську цілісність прожекту".
Новий прожект носить робочу назву "Лапи і шнури" ("Paws & Wires"), проте Фролік відмовився розкрити деталі майбутнього мультфільму, зазначивши лише, що він обов'язково міститиме окремі елементи сучасної Української культури і менталітету.
Прод'юсер прожекту Михайло Дудко повідомив, що мультфільм робитиметься за зразком найвідоміших емеріканських прожектів, таких як "Мадаґаскар", "Льодовиковий період", "У пошуках Немо" тощо.
Зокрема, за його словами, для озвучування героїв мультфільму планується запросити всесвітньо відомих зірок Холлівуду, для створення ґрафіки будуть використані найостанніші досягнення анімаційної комп'ютерної техніки, а б'юджет прожекту ненабагато  відріжнятиметься від б'юджетів аналоґічних емеріканських прожектів.
При цьому, відповідаючи на питання журналістів, Дудко зазначив, що прожект повністю фінансується Українськими спонсорами, у прожекті працюватимуть тільки Українські аніматори, в мультфільмі буде використана музика Українських композиторів, а фонова симфонічна музика буде записана в Києві.
Як повідомив Дудко, реліз мультфільму запланований на 2009 рік і його дистрибуція  розпочнеться в США, хоча не виключена можливість одночасної прем'єри кінопрокату в світі й в Україні.
 
За матеріялами www.jeyart.com.ua.
Переглядів: 968 | Додав: shumacher | Рейтинг: 3.0/2 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]