Календар новин

«  Листопад 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Форма входу

Вітаю Вас Гість!

Пошук

Друзі сайту

Наше опитування

Новини яких регіонів Ви хотіли б бачити на порталі?
Всього відповідей: 53

Статистика

ЛІТ.еРа
Головна » 2007 » Листопад » 8 » “Привид бродить по Україні…”
“Привид бродить по Україні…”
15:01
7 листопада, з ініціативи молодіжної референтури Конгресу Українських Націоналістів, в м. Миколаєві (на центральній вулиці) відбулась акція-пікет проти: святкування більшовицького перевороту 1917р. та ходи організованої компартією та вітренківцями.
На акції були присутні (окрім КУНу) різні патріотичні організації взагальній кількості 50 чоловік. Після того як колона “привидів з минулого” почала проходити поряд з патріотами іх “дружньо та тепло привітали” та спробували пояснити що їм не місце на цій землі. А далі почались якісь дива! За хвилину до моменту проходження колони міліція яка охороняла акцію “розчинилась“ ніби провокуючи нас на незаконні дії! Для того щоб зрозуміти дії міліції треба повернутись на день раніше (6.11.07) коли голові  Миколаївської молодіжної референтури був передан лист нібито від міського виконкому а на справді лист від першого заступника мера Ю.І. Гранатурова! В листі п.Гранатуров розповідає що: “для громодян колишнього Радянського союзу….цей день пов’язаний не тільки з Голодомором, репресіями та іншими трагедіями…для багатьох це ностальгічні, приємні спогади…” тому п.Гранатуров: “ВИМАГАЄ від нас не проводити цю акцію”! Тепер стає зрозуміла дія міліції і події які будуть далі також стають зрозумілі! Після проходження колони один з полковників (що був присутній на акції і скоріш за все керував) став дуже емоційно пояснювати що: “крічать “Комуняку на гиляку” у себя дома будете, ясно!!!”.Після цього прозвучало, що усіх буде затримано за порушення громадського спокою і т.п. Буквально через хвилину зв’явилась (у розмові ціього полковника з Олексою Козачинським, голова МР) нова версія чого хочуть нас затримати: нібито в бік колони компартії полетіла пляшка з водою! А ще через хвилину версія була “оновлена” і вже в бік колони, виявляеться - летіло яйце! Після цього, як в казці, невідомо звідки з’явився спецпідрозділ “Беркут”(під час самої акції його небуло) і дуже брутально затримав 23 молодих хлопців і одну дівчину (слава Богу хоть старше покоління не займали, хоча міліцейське начальство, спочатку хотіло затримати і їх). Під час “конвоювання” та вже в райвіділенні представники правоохронник органів поводили себе дуже брутально, дозволяючи собі жарти в бік націоналістів та націоналістичних організації! Протримавши учасників акції три години (як раз компартія спокійно завершила свої заходи) взяши в усіх “пояснення”, не зрозуміло тільки з приводу чого, відбитки пальців та сфоткавши для картотеки (таке відчуття було, що міліція затримала не мирних учасників акції а терористичну группу) усі були звільненні. Після обмірковування вище згаданих подій виникає закономірне питання як довго ще “привід” буде бродити Українською землею!
p.s.: жоден не пожалкував що був учасником акції, всі стійко та гідно тримались. “Нам довелось, хочь і не надвго, дізнатись як це бути жертвою політичної репресії”- коментарій одного з учасників акцій.

Слава Україні! Героям Слава!

Пресс служба Миколаївської молодіжної референтури КУН
Переглядів: 878 | Додав: shumacher | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 1
08.11.2007
1. Сергійко Криниця (Криниця)
Геть привида. angry

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]