Календар новин

«  Листопад 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Форма входу

Вітаю Вас Гість!

Пошук

Друзі сайту

Наше опитування

Новини яких регіонів Ви хотіли б бачити на порталі?
Всього відповідей: 53

Статистика

ЛІТ.еРа
Головна » 2007 » Листопад » 8 » У Львові сталися сутички під час заходів до річниці Жовтневої революції
У Львові сталися сутички під час заходів до річниці Жовтневої революції
00:31
 Вчора у Львові комуністів, які святкували 90-у річниця Жовтневої революції, представники ВО Свобода закидали яйцями. Вони ж інсценували повішання Симоненка, Вітренко, Леніна та Сталіна. Між прихильниками Свободи і міліціонерами сталася сутичка.
У результаті сутичок затримано кількох активістів Всеукраїнського об’єднання Свобода. Водночас, у ВО Свобода стверджують, що бійку із правоохоронцями спровокували невідомі провокатори, які затесалися у колону пікетуючих активістів Свободи. Про це повідомив голова фракції Свободи у Львівській міськраді Василь Павлюк. За його словами, серед затриманих є його син та депутат міськради Маркіян Лопачак.
Він запевняє, на його спробу заспокоїти цей конфлікт і демонстрацію посвідчення депутата міськради, правоохоронці ніяк не зреагували.
Павлюк пообіцяв, що їхня політична сила негайно вимагатиме звільнення затриманих з-під варти і проведення позачергової сесії Львівської міської ради, на якій розглядатимуть питання звільнення керівництва ГУ МВС України у Львівській області.
Під час акцій комуністи тримали плакати „Революція триває" та "Хай живе Великий Жовтень!".
Водночас, із рядів Свободи лунали гасла "Комуняку на гілляку", «Серп і молот - смерть і голод!" та "Комуністи України - агенти Москви!".
Представники Свободи створили символічну шибеницю, де інсценували повішення лідера Комуністичної партії України Петра Симоненка, лідера ПСПУ Наталії Вітренко, а також Володимира Леніна та Йосипа Сталіна. Під час мітингу "свободівці" спалили три прапори та символіку КПУ, періодично кидаючи у натовп яйця.
Мітингуючі комуністи залишали площу у супроводі правоохоронців. Загалом на площу біля Монементу Слави було стягнуто понад 200 правоохоронців на чолі з керівниками обласної та міської міліції.

За матерiалами Західна інформаційна корпорація, ZAXID.NET

Переглядів: 934 | Додав: Криниця | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 1
08.11.2007
1. Ілько Біленко-Шумахєр (shumacher)
Ай, клас! Молодці, хлопаки! А все ж таки я вболіваю більше за херсонських патріотів, які попри заборону суду теж провели акцію, молебен та спалення комуняцької символіки rah

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]