Календар новин

«  Листопад 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Форма входу

Вітаю Вас Гість!

Пошук

Друзі сайту

Наше опитування

Новини яких регіонів Ви хотіли б бачити на порталі?
Всього відповідей: 53

Статистика

ЛІТ.еРа
Головна » 2007 » Листопад » 7 » Продажні суди - нам не наказ!!!
Продажні суди - нам не наказ!!!
17:58
До Дня пам'яти жертв комуністичного терору 7 листопада Херсонська обласна орґанізація Конґресу Українських Націоналістів спільно із братерськими орґанізаціями (я то ХМО СУМ в Україні) провела акцію по вшануванню пам'яти жертв комуністичного терору. Дана акція відбулася всуперч рішенню Суворовського районнго суду м. Херсону. Молоді та бувалі патріоти та націоналісти відслужили молебень біля пам'ятника жертвам тоталітарного режиму (вул. Тираспільська). Після молебню було здійснено ходу до пам'ятника кривавому катові Українського народу Владіміру Лєніну (площа Свободи). Під час ходи під державними та націоналістичними прапорами лунали гасла: "ОУН - УПА - державне визнання!", "Комуняку - на гілляку!!!"
В довершення відзначення Дня пам'яти жертв комуністичного терору під пам'ятником Лєніну було розтоптано, а потім - розірвано та спалено - прапор окупаційного совітського режиму, прапор СССР.
Під час вищенаведеної низки акцій на Українців було здійснено напад комуністичними неврівноваженими елементами, яких підтримала міліція. На щастя серед Українців на даний момент ані постраждалих, ані заарештованих нема. Що дивно...
Далі спостерігатимемо за перебігом подій, сподіватимемось, що все ж таки тиск на КУН, СУМ в Україні та инші патріотичні та націоналістичні орґанізації на Херсонщині припиниться.
 
За матеріялами www.cun-kh.at.ua, Ілько Біленко-Шумахєр (Контішев).
Переглядів: 963 | Додав: shumacher | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]