Календар новин

«  Листопад 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Форма входу

Вітаю Вас Гість!

Пошук

Друзі сайту

Наше опитування

Новини яких регіонів Ви хотіли б бачити на порталі?
Всього відповідей: 53

Статистика

ЛІТ.еРа
Головна » 2007 » Листопад » 6 » Назустріч 90-річчю Жовтневого заколоту у Рассії
Назустріч 90-річчю Жовтневого заколоту у Рассії
13:55
За достовірними джерелами в ніч на 6 листопада ґрупа невідомих здійснила напад на ґрупу пам’ятників в місті Києві. На 9 пам’ятниках фарбою були написані фрази, як-то “Смерть ворогам” тощо.
Постраждалими пам’ятниками стали: пам'ятники Лєніну, Пєтровскому, Мануільскому, Ватутіну, Іванову, Щорсу, Касіору, пам’ятник повсталим на заводі Арсенал, Пролєтаріям. Мотивація та цілі не були пояснені. Хоча з огляду на загальну композицію, гадаємо це була відповідь таваріщу Симоненкові на його вчорашню фразу про святкування Незалежності України 7 числа. Можливо ж зініційовано вищеописаний крок було до річниці “жовтневої революції”, активісти якої саме збирається відмітити свої 90 років (кількість пам’ятників вказує на цю дату).
Нагадаємо нашим читачам: з липня на території України було близько кілька десятків разів облито фарбою та спроб зруйнувати або ж перенести пам’ятник Лєніну. Ці дії були зафіксовані по всій території України. Як бачимо, тепер фронт боротьби із пам’ятниками, пов’язаними із комуністичним минулим, поширився й на инших його активних діячів.
До речі, за деякою інформацією в Херсоні мали відбутись певні заходи на вшанування пам'яти загиблих від большевистського терору. Наскільки мені стало відомо, дані заходи збираються заборонити (а може заборонили вже). Незрозуміло, що діється з нашою державою - Українським патріотам Херсона вже не вперше за останній час забороняють проводити свої акції, тоді як комуністи, реґіонали та инша погань безнаказано проводять ріжноманітні заходи антиУкраїнського характеру. Я вважаю, що Українська громада міста має звернути на кричущі факти порушення її прав й позбавити цю владу можливости нищити Українську Ідею в Херсоні...
Сальдо - жид, й не має права обіймати посаду міського голови Українського міста!
 
За матеріялами www.mcun.org.ua, Ілько Біленко-Шумахєр (Контішев).
Переглядів: 952 | Додав: shumacher | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]