Календар новин

«  Жовтень 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Форма входу

Вітаю Вас Гість!

Пошук

Друзі сайту

Наше опитування

Новини яких регіонів Ви хотіли б бачити на порталі?
Всього відповідей: 53

Статистика

ЛІТ.еРа
Головна » 2007 » Жовтень » 31 » БЮТ знімають ще один фільм
БЮТ знімають ще один фільм
14:16
За книгою одного з лідерів Б'ЮТ Олександра Турчинова знімуть фільм. Знімальна ґрупа київського режисера Олександра Кириєнка ("Помаранчеве небо", "Інді") уже приступила до роботи над фільмом "Ілюзія страху" в Ґенуезькій фортеці в Кримській области.
 В основу сценарію лягла перша книга 43-річного Олександра Турчинова - психолоґічний трилер "Ілюзія страху", написана в 2005 році, коли він працював головою СБУ. 
Книга розповідає історію переслідування бізнесмена на прізвище Короб. Ліричні відступи в стрічці переносять глядачів у середньовіччя, де свідомість Короба йде в середньовічну ірреальність картин Босха (репродукції цього фламандського живописця прикрашають книгу Турчинова).
Б'юджет стрічки складе біля $1,5 млн. Ґенуезька фортеця буде головним знімальним майданчиком для середньовічних епізодів у першій половині листопада. Консульський замок, Ґеорґіївська і Вартова вежі фортеці будуть декораціями храму. У Кримській области зйомки заплановано в Новому Світі, Коктебелі, Ливадії та Ялті.
Фільм розповість про підприємця, якого незаконно заарештовують, у КПЗ над ним знущаються міліціонери, вимагаючи своєї частки від бізнесу. Вийшовши на волю, Короб намагається вирахувати замовника своїх катувань. Він з'ясовує, що в прокуратурі немає жодних даних про його арешт. Херой з'ясовує й инші дивні факти: деякі співрозмовники виявляються не реальними людьми, а фантомами, створеними його свідомістю: це й співкамерник-психіятр, і посланець рекетирів, і друг дитинства.
Головну роль в "Ілюзії страху" зіграє Андрєй Панін ("Бріґада", "Паслєдній бронєпоєзд", "Бой с тєнью"). У стрічці зайняті також инші зірки кіна - Альона Бабєнка, Олексій Петренко, Алєксандр Сємчьов, Сєрґєй Ґармаш, Олексій Горбунов, Данило Співаковський. Прем'єра стрічки запланована на осінь 2008 року.
Нагадаємо, що 19 вересня в Києві відбулася презентація фільму "Мати й мачуха", співавтором якого виступила лідер Б'ЮТу Юлія Тимошенко. Вона ж присутня в кадрах фільму.
 
За матеріялами www.jeyart.com.ua.
Переглядів: 933 | Додав: shumacher | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]