Календар новин

«  Жовтень 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Форма входу

Вітаю Вас Гість!

Пошук

Друзі сайту

Наше опитування

Новини яких регіонів Ви хотіли б бачити на порталі?
Всього відповідей: 53

Статистика

ЛІТ.еРа
Головна » 2007 » Жовтень » 19 » Активісти рассійської орґанізації "Євразійскій Саюз Маладьожи" знищили Ґерб України на вершині Говерли
Активісти рассійської орґанізації "Євразійскій Саюз Маладьожи" знищили Ґерб України на вершині Говерли
13:51
Рассійська орґанізація Євразійскій Саюз Маладьожи заявляє про знищення її активістами Державного Ґерба України, встановленого на Говерлі - найвищій горі на території України і перейменуванні вершини на пік Сталіна. Як повідомляє офіційний сайт ЄСМ, силами окремого гірського їхнього підрозділу на горі Говерла спиляний і "символ окупації України - Тризуб".



 


"Знищено ґранітну дошка Української сектантської церкви. Розбито ґранитний пам'ятний знак, присвячений так званій "конституції України", замість символу Українських коллаборантів жовто-блактного прапору над горою поставлено стяг Євразійского Саюзу Маладьожи", - повідомляє ЄСМ.


 


Крім того, вандали заявляють, що гору Говерлу відтепер перейменовано на пік Сталіна.
"Цим безпрецедентним актом євразійського ентузіазму ЄСМ заявляє, що час так званої "України незалежної" закінчується. Ми побудуємо Велику Україну у складі Євразійскаї Імпєрії", - обіцяють євразійці.


 


Також ЄСМ попереджає, що "у разі призначення помаранчевої мавпи - Юлії Тимошенко прем'єром так званої України, ми не зможемо зупинити своїх Українських активістів від превентивних акцій прямої дії проти так званого керівництва цієї псевдокраїни".







Мені цікаво, що в даний момент роблять та думають співробітники правоохоронних орґанів, Ґенпрокуратури та СБУ? В той час, як відбуваються такі безпрецедентні нападки на Українську незалежність, їм легше займатись побиттям футбольних фанатів, розподілом владних крісел та потуранням злочинности? Так всьо й виглядає!

Я вважаю, що за цих покидьків - євразійців - у такому випадку мають братися консолідовані сили Українських правих сил та знищувати цей нарив на тілі нашої Незалежної Держави! Час ковтання сліз та соплей закінчився - Змагатимеш За Незалежність Української Держави, Або Згинеш У Боротьбі За Неї!

За матеріялами www.mcun.org.ua, Ілько.

Переглядів: 991 | Додав: shumacher | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 2
23.10.2007
2. Гарасимчук сергій вікторович (Криниця)
Це нонсенс. Не можуть Люди так знущатись з культурних цінностей народу.
я б ,на місці влади, розстріляв би їх. sad
sad

19.10.2007
1. =====
Уроды! Встречу хотя бы одного дам по е...у!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]