Календар новин

«  Жовтень 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Форма входу

Вітаю Вас Гість!

Пошук

Друзі сайту

Наше опитування

Новини яких регіонів Ви хотіли б бачити на порталі?
Всього відповідей: 53

Статистика

ЛІТ.еРа
Головна » 2007 » Жовтень » 18 » Жидівську молодь заманюють до філармонії пивом та чіпсами
Жидівську молодь заманюють до філармонії пивом та чіпсами
14:24
Щоб привабити молодь концертами класичної музики, в Жидістані зважилися на експеримент. Для цього довелося відмовитися від прийнятих у філармонії умовностей і дозволити приходити в джинсах, із чіпсами й прохолодними напоями. Більше того, відразу після концерту анонсують танці (цікаво, чи не еротичні :) ?).
Веселенька сорочечка, джинси й кросівки, здавалося б, не відповідають наміру послухати серйозну класичну музику. Але сьогоднішній вечір - виключення, який в Жидістані назвали «пивним» або «джинсовим» концертом.
Що робити, якщо нинішня молодь практично не ходить на концерти класичної музики, надаючи перевагу дискотеці або походу в пивні бари? В Жидістані наважилися на експеримент, об'єднавши все це в один захід. Задум орґанізаторів виявився успішним. Сьогодні в строгому костюмі тільки музиканти-дівчата й дириґент.
Виявляється, є спосіб зробити так, щоб молодь не боялася серйозної музики. Для цього потрібно всього три класичних твори й конферансьє, що постійно вульґарно жартує. Після цього й Бетховен із Брамсом навіть непідготовленою публікою сприймається (?).
Після прослуховування класичних творів прямісінько в залі починається дискотека. Автори ідеї з подивом відзначили, що не тільки молоді подобається класика, але й шанувальники Брамса, незважаючи на поважний вік, можуть із задоволенням танцювати під естрадні мелодії, повідомляє НТВ.
До чого ж доведе такий "вдалий" експеримент? Може, дивись, через рік-другий в музеї будуть представляти експонати під считку репу, на балеті будуть танцювати стриптиз, а дивитися на твори мистецтва нас запрошуватимуть до якої -небудь "риґайлівки"?

За матеріялами www.mpravda.com, Ілько
Переглядів: 1028 | Додав: shumacher | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]