Календар новин

«  Жовтень 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Форма входу

Вітаю Вас Гість!

Пошук

Друзі сайту

Наше опитування

Новини яких регіонів Ви хотіли б бачити на порталі?
Всього відповідей: 53

Статистика

ЛІТ.еРа
Головна » 2007 » Жовтень » 18 » В Україні почалися Дні рассійської мови
В Україні почалися Дні рассійської мови
14:18
На цьому тижні в Україні проходять Дні рассійської мови. Проґрама відкрилася 16 жовтня в київському Рассійському центрі науки й культури, а продовжилася в Чернігові. Як повідомили в прес-службі посольства Рассійської Фєдєрациї в Україні, у Чернігові, зараз діють консультаційний і довідково-інформаційний центри. Також передбачена конференція “Питання функціонування й викладання рассійської мови на сучасному етапі”, де виступлять професори й доктори наук ВНЗ Рассії й України, семінар “Інтеґрація на уроках рассійської літератури в середній школі й навчальна допомога з методики інтеґрації” й инші заходи.
Сьогодні в Чернігові також відбудеться “круглий стіл” на тему “Актуальні питання інтерпретації й викладання рассійської літератури” і семінар “Змістовне наповнення процесу навчання в рассійській лексиці”. Передбачено й майстер-клас “Методика постановки рассійських звуків і навчання наголосу”. Для чернігівських школярів проводиться конкурс на краще знання рассійської мови й літератури.
Завтра проведення Днів рассійської мови продовжиться в Білій Церкві. Тут буде діяти виставка учбово-методичних матеріялів і новинок навчальної літератури.
Завершиться проґрама Днів рассійської мови в Україні в Києві 19 жовтня.
І що ж це такє? Задовбали вже з рассійською мовою! Чому на території нашої держави досі відбуваються такі заходи, як пропаґанда рассійської мови?! Куди дивляться наші правоохоронні орґани, СБУ? Треба блокувати проведення таких заходів та недопучкати їх!

За матеріялами www.mpravda.com, Ілько.
Переглядів: 1022 | Додав: shumacher | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]