Календар новин

«  Вересень 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Форма входу

Вітаю Вас Гість!

Пошук

Друзі сайту

Наше опитування

Новини яких регіонів Ви хотіли б бачити на порталі?
Всього відповідей: 53

Статистика

ЛІТ.еРа
Головна » 2007 » Вересень » 24 » „Патріот України” провів пікетування XII ВсеУкраїнського фестивалю корейської культури „Кореяда-2007
„Патріот України” провів пікетування XII ВсеУкраїнського фестивалю корейської культури „Кореяда-2007
18:32
20 вересня з 16:00 до 17:00 Чернівецькою обласною громадською орґанізацією „Патріот України” було проведено пікетування відкриття XII ВсеУкраїнського фестивалю корейської культури „Кореяда-2007” на знак протесту проти окупації України інородними реліґійно-етнічними ґрупами та засилля іноземних культур в Українському культурно-інформаційному просторі.
В зв’язку з рішенням Шевченківського районного суду з приводу позову Виконавчого комітету Чернівецької міської ради орґанізації „Патріот України” було заборонено проводити будь-які акції в межах парку Шевченка, тому пікетування „Кореяди-2007” відбулось біля південного входу в парк.
В ході акції відбувся орґанізований марш колони „Патріота України” центральними вулицями та площами Чернівців, який завершився біля входу в парк Шевченка, де активістами орґанізації були розгорнуті протестні транспаранти та проведено основну частину пікету. Перед присутніми патріотами виступив Головний провідник Чернівецької орґанізації „Патріот України” Іван Попадюк, котрий повів мову про процес ментальної деґрадації сучасної Української молоді та ріжнохарактерні чинники, що її спричинили. Зокрема було наголошено на небезпеці пропаґанди інтернаціоналізму та космополітизму, що антиУкраїнськими силами нині активно укорінюються у свідомість мас.
Услід за Головним провідником слово взяв член Проводу „Патріота України” Святослав Вишинський, який розкрив економічні, ґеополітичні та демоґрафічні наслідки іншорасової іміґраційної експансії в Україну. У своїй промові він зацитував офіційного листа посла Республіки Корея в Україні Хо Сун Чола до Президента України Віктора Ющенка з приводу „створення стабільних економічних умов для етнічних корейців в Україні шляхом спорудження трьох населених пунктів”. Речник орґанізації наголосив, що за аналоґічним сценарієм відбулася в’єтнамська окупація міста Харкова, яка завершилась ліквідацією Харківського тракторного заводу, монополізмом „Мівіни” в ґалузі харчових напівфабрикатів та повним витісненням Українського населення з декількох мікрорайонів міста, які перетворились на закриті азійські ґетто зі 150-тисячним в’єтнамським населенням, нелеґальними цехами легкої та харчової промисловості та неконтрольованою ринковою інфраструктурою.
Святослав Вишинський підкреслив: „Будь-які іноземні фінансові інвестиції є насправді далекоглядними бізнесовими інтервенціями”, у зв’язку з чим орґанізація „Патріот України” має всі підстави вбачати в заходах зразка „Кореяди-2007” спробу інородного інформаційно-культурного вторгнення, що передує майбутній прямій економічній та демоґрафічній азійській експансії на територію Української держави.
 
За матеріялами www.nation.org.ua.
Переглядів: 1008 | Додав: shumacher | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]