Календар новин

«  Листопад 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Форма входу

Вітаю Вас Гість!

Пошук

Друзі сайту

Наше опитування

Новини яких регіонів Ви хотіли б бачити на порталі?
Всього відповідей: 53

Статистика

ЛІТ.еРа
Головна » 2009 » Листопад » 6 » Москалі біля Верховної Ради займались сексом
Москалі біля Верховної Ради займались сексом
10:10
У Києві троє "актуальних" художників на чолі з Олександром Володарським влаштували перед будівлею Верховної Ради "акцію протесту". За їхніми словами, вони протестували проти "діяльності в Україні Національної експертної комісії з питань суспільної моралі".
Протест незадоволені висловлювали, треба сказати, вельми своєрідно. Один з учасників акції встановив на майданчику перед центральним входом два стенди зі світлинами, на яких були зображені геніталії людей, які займаються сексом. А Володарський з подругою тим часом, роздягнувшись, спробували на цьому тлі зайнятися сексом.
Цей своєрідний протест проти прийнятого Українським парламентом закону про захист суспільної моралі закінчився приблизно так само, як пам'ятна акція Олександра Бреннера, який якось намагався оволодіти своєю дружиною під пам'ятником Пушкіну на Тверському. Спробував, але не зумів - завадив мороз. Він же зірвав й акцію Володарського в Києві. У підсумку організатор акції Олександр Володарський був затриманий міліцією, двом іншим учасникам під шумок вдалося сховатися.
Художня акція на вході в Раду анонсувалася як організована московської арт-групою "Війна", що одержала популярність після групового сексу в Тімірязєвському музеї під гаслом "Є...сь за нащадка ведмежати". Але пізніше арт-група відхрестилася від дій Володарського з компанією.
 
Матеріал та світлина - www.gazeta.ru.
 
Від редакції:
От і задаєшся потім питаннями - чи є в Росії культура;
                                                чи так погано, що в Україні заборонили порнографію?
Переглядів: 948 | Додав: shumacher | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]