Календар новин

«  Квітень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Форма входу

Вітаю Вас Гість!

Пошук

Друзі сайту

Наше опитування

Новини яких регіонів Ви хотіли б бачити на порталі?
Всього відповідей: 53

Статистика

ЛІТ.еРа
Головна » 2009 » Квітень » 17 » Василь Васильців у Дніпропетровську!
Василь Васильців у Дніпропетровську!
10:55

24 КВІТНЯ о 20:00 в клубі "Dream-Box" (Дніпропетровськ, пр. Гагаріна, 10) відбудеться концерт Василя Васильціва. Вхід - 40 грн.

Це вперше легендарний Василь Васильців завітає до Дніпропетровська! "КОНЦЕРТНИЙ_ЕКШН_TOUR" - це презентація другого ліцензійного диску виконавця "Дуже близько", книжки-збірки пісень з акордами "Я розвертаю тебе", концептуально-нового кліпу "Дуже близько" та концерт.
Концепція диску "Дуже близько" полягає у тому, що кожен знаходиться дуже близько до своєї мети, хоч шлях до неї часто лежить через сумніви і вагання. Саунд-продюсером проекту виступив Микола Сало ("MS`Rec Studio"). Випуск альбому здійснено "ZMS-Records".
До збірки пісень "Я розвертаю тебе", яка щойно вийшла у видавництві "Тріада Плюс", увійшли 69 пісень, що складають п`ять нових альбомів. В передмові злегка піднімається завіса над написанням деяких пісень. Книжка стане цінною знахідкою для тих, хто прагне співати пісні Василя під гітару чи фортепіано – адже вперше слова пісень у збірці подаються з акордами у власноруч-розробленій автором системі позначення.
Сценарій кліпу "Дуже близько" був написаний Василем Васильцівом, а режисером його виступив молодий київський кліп-мейкер Вадим Левчук. Концепція кліпу полягає у тому, що події життя несподівані і непередбачувані: ніколи не знаєш де і коли з тобою станеться щось класне, або де і коли зустрінеш ту, яка може змінити твоє життя. В певній ситуації, вир емоцій можуть викликати речі, які в звичайних умовах просто не помічаєш (погляд, жест, образ) і змінити все. Локаціями зйомки були вибрані несподівані закутки Львова, а також один з оригінальних арт-клубів.
Завершиться презентація концертом, де Василь Васильців виконає свої пісні.
 
За матеріалами www.artvertep.dp.ua.
Переглядів: 713 | Додав: shumacher | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]